Úspěch

Publikováno 16. června, 2020

Nechte si poradit profesionálním koučem

Určitě jste se již s termínem profesionální kouč někde setkali. Možná znáte někoho, kdo už svého profesionálního osobního kouče má a trochu tak předvídáte, s čím vám může poradit. Možná jste o profesionálním koučinku četli, nebo jste o této službě slyšeli v rádii či televizi. Profesionální kouč vám pomůže v mnoha oblastech životních cest, na kterých se můžeme nacházet a „zabloudit“.

Poradenství online i živě

Díky síle internetu a virtuálnímu světu je možné navštívit kouče v Praze odkudkoli z naší země. Jak? Jednoduše přes Skype. Tuto možnost vám nabízí kupříkladu profesionální kouč Praha Mgr. et Mgr. Dagmar Mištíková. Osobní kouč považuje své klienty za „osobní“. Zná jejich silné a slabé stránky, to, v čem jsou dobří pomáhá klientům rozvíjet, naopak s citlivými místy klientovy duše umí opatrně zacházet. Osobní kouč zná klientovu minulost i plány do budoucnosti. Kouč by měl znát klienta tak dobře, že ví, co klient potřebuje, jak se bude cítit v různých situacích, jak se postaví k různým problémům… Na vytvoření takového vztahu je potřeba čas. A ochotu sdílet, naladit se na stejnou vlnu, poznávat se… Chcete-li dojít ke změně, je potřeba na ní pilně pracovat. Zabere to sice čas, ale výsledky jsou zaručené, svůj život nasměřujete tam, kde si přejete. To, co bude ve vaší hlavě, lze proměnit v realitu.

Tento ověřený koučink Praha vám pomůže zaměřit se na cíle a témata, jako jsou zvyšování svého výkonu, work-life balanc, pracovní vyhoření, partnerský vztah, sebevědomí a umění se prezentovat, zdraví, nadšení pro různé činnosti (jeho hledání), jakákoli další témata, se kterými chcete pomoct.

Více forem pomoci na jednom místě

Kromě profesionálního koučinku vám Mgr. Et Mgr. Dagmar Mištíková může pomoct i v psychologickém poradenství, profesním poradenství, vytváření kompetenčních modelů, školení v soft-skills, vytváření assessment a development center, provázení brainstormingů atd.

První konzultace je zdarma, nemáte co ztratit. Domluvte si osobní schůzku nebo konzultaci přes Skype a pokud se rozhodnete pro spolupráci, zajisté budete spokojeni. Tak vstříc lepším zítřkům v jakékoli oblasti vašeho života.

 

Štítky:




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top ↑