Nezařazené

Publikováno 11. února, 2019

Udělej si čas na čokoládovou masáž

 

Padají Vám každodenní starosti na hlavu a nevíte pomalu kudy kam? Udělejte si chvíli sama na sebe a uvidíte, že po pár hodinách volného času bude vidět svět zase o něco veseleji.

Tajemství čokoládové masáže

Skvělou příležitost k odpočinku pro ženy přináší stále oblíbenější čokoládová masáž. Čokoláda totiž nejen lahodně chutná, ale má také skvělé regenerační vlastnosti. Jistě si zamilujete také její nádhernou vůni. Čokoláda obsahuje velké množství antioxidantů a je vynikajícím pomocníkem v boji proti celulitidě. Používá se k tonizaci a hydrataci pokožky a její jemné částečky kakaa se postarají o bezchybný peeling. Z masáže si odnesete nejen vyhlazenou a mladě vypadající pokožku, ale také dobrou náladu, kterou jste již delší dobu postrádala. Není divu čokoláda totiž podporuje tvorbu hormonu štěstí. Během masáže zapomenete na každodenní stresové situace, odpočinete si od všech starostí a dáte alespoň na moment sbohem všem povinnostem. Nejprve na Vás čeká čokoládová masáž a nakonec si užijete ještě relaxační zábal z pravé čokolády. Thajská masérka provede svými jemnými prsty omlazující masáž obličeje i pokožky hlavy.

Kam na thajskou masáž?

Společně s Vaší drahou polovičkou si můžete užít relaxaci během pravé thajské masáže pro dva. Poukázku i typy na další zážitky pro dva najdete zde www.firmanazazitky.cz/darky-pro-par/. Dříve byla thajská masáž považována za umění tamějších mistrů znalých léčení. Thajské masérky znají dokonale lidské tělo i energetické dráhy v lidském těle. Velmi dobře ví, že jejich zablokování přináší nepříjemné zdravotní problémy, které mohou způsobit velké bolesti v běžném životě. Thajská masáž působí silou na tlakové body, šlachy, svaly a masérky při své práci ohýbají a natahují páteř. Při thajské masáži dochází k uvolnění kloubů i zbavení napětí v lidském těle. Užijte si tento luxusní zážitek a dejte sbohem všem strastem během pohybu.

 

Štítky:




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top ↑