Úspěch

Publikováno 10. srpna, 2018

Stěhujete se za lepším? Víme, jak na vyklizení bytu

 

Stěhování je vždycky tak trochu dobrodružství. Nikdy nevíte, co se pokazí, netušíte, zda si všechny své věci v pořádku přestěhujete a kolik jich ztratíte. Přemisťování majetku prostě není žádná legrace. Máme pro vás ale pár tipů, díky nimž se zvládnete přestěhovat bez větších problémů i vy.

Máme rady pro ty, kteří se plánují stěhovat samostatně, i pro všechny ostatní, kdo raději využijí odbornou pomoc. Takže jestli vás v nejbližší době nějaké stěhování čeká, rozhodně čtěte dál.

1. Odborníci ušetří práci i shánění výbavy

Úplně nejjednodušší je domluvit si stěhovací firmu. Zařídí za vás totiž nejen veškerou fyzickou práci, ale také potřebné vybavení. Mají své velké dodávky, vozíky a často jsou schopní zapůjčit i krabice na stěhování. Počet starostí se rázem sníží. Hodně si pomůžete také tím, že budete při vyhledávání odborné pomoci konkrétní. Zkuste hledat přímo stěhování bytů Ostrava, stěhování kanceláří apod.

2. Půjčte si dodávku

Pokud se rozhodnete obstarat vše svépomocí, nejvíc budete bojovat se způsobem, jak dostat své věci z bodu A do bodu B. Osobním automobilem to půjde jen těžko, možná pokud máte vozík. V opačném případě si sežeňte dodávku. K dispozici vám je třeba půjčovna dodávek Ostrava či půjčovna dodávek Brno. Ceny nejsou tak zlé, vyplatí se. Přesvědčí vás o tom například autopůjčovna Zlín s dodávkami i pod tisíc korun na den.

3. Zapůjčte si vozík

Přijde vám tisícovka za dodávku moc? Můžete zkusit pátrat po půjčovnách, které by ji poskytly jen na pár hodin, pak by se cena rapidně snížila. Úplně obvyklá praktika to ale není. Na několik hodin však svou techniku poskytne půjčovna vozíků. Máte-li vlastní automobil, třeba by právě tohle mohla být vhodná cesta za dobrou cenu.

Možná vám teď běží hlavou, že byste se do vyklizení bytu pustili raději sami, bez půjčené výbavy a zdarma. Pochopitelně je to možné. Čeká vás ovšem daleko více starostí, tak si rozmyslete, zda vám za těch pár stovek korun stojí.

Štítky:




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top ↑