Úspěch

Publikováno 19. července, 2015

Jak moc vám vzhled dokáže ovlivnit život

Myslíte si, že je krása důležitá? Určitě je a dokonce vám velmi mnoho dokáže ovlivnit život.

Pokud jste krásná žena, většinou to máte jednodušší při hledání zaměstnání, dále pak při hledání partnera, ale také celkově v životě. Krásná žena si prostě může vybírat.

Jak je to možné? Pokud je vedoucím ve firmě muž, velmi často nedá přednost ošklivější ženě, která je sice chytřejší, ale koukat se na ní moc nedá. Raději bude mít ve firmě reprezentativní hezkou ženu, které občas bude muset s něčím pomoci, ale bude se kochat pohledem na to, jak pěkně vypadá.

Pokud je ve firmě šéfem žena, tak kupodivu také dá přednost ženě hezčí, zvláště, pokud přichází do kontaktu s klienty. Je to pro firmu větší plus, než když zaměstnankyně vypadá nudně.

Proto je důležité o sebe dbát, mít účes, který vám sluší, líčit se, pečovat o svůj vzhled i příjemnou vůni a vkusené oblečení. Hezký může být v podstatě hezký, stojí za to i nechat si proradit odborníky.

Jestliže si hezká žena hledá muže, rozhodně si může vybírat a může být i náročná. Pěkné ženě budou muži zobat z ruky a ona může mít téměř každého, na koho si ukáže a tím si usnadní i žití. Jelikož je zajímavá a atraktivní, klidně si má možnost vybrat muže vysoce postaveného a od toho se pak také odvíjí její životní standard.

Hezká žena si může dovolit víc, než šedá myš. To je asi všem jasné a nikdo proti tomu nemůže říci půl slova. Podívejte se na slavné modelky, krásné herečky a zpěvačky a na to, jak si žijí.

Atraktivita tedy jistě má své velké plusy. Bohužel má ale i stinné stránky. Mnozí muži si atraktivní a krásnou ženu spojují s jednoduchostí. Mají pocit, že čím je žena hezčí, tím je pak také hloupější. Není to ale pravidlem, stát se to však může. Některé ženy jsou skutečně krásné do té doby, než promluví. Samozřejmě ale ne všechny. Žena klidně může být jak krásná, tak i chytrá.

Krása je ale taktéž pomíjivé slovo, protože to co vidí jeden jako krásu, ten druhý tak vidět nemusí. Krása je věcí vkusu a pohledu každého jedince.

Štítky: , , , ,




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top ↑