Úspěch

Publikováno 23. května, 2019

Se založením s.r.o. si nemusíte dělat žádné starosti


Pokud jste se rozhodli skončit se současnou prací, protože vám nevyhovovala po žádné stránce, ani po té platové, pravděpodobně přemýšlíte o založení vlastní firmy. Podnikání vám otevře nové možnosti, navíc jestli se pustíte do byznysu, v němž se opravdu vyznáte, máte vyhráno a zakázky či objednávky se vám jen pohrnou. Jestliže však nemáte čas chodit po úřadech, nechejte si založit s.r.o. od profesionálů. Jak taková služba probíhá? Co všechno potřebujete?

Založení s.r.o. vyjde od 6 200 korun

V případě, že tedy máte zájem o založení s.r.o., tak za danou službu zaplatíte od 6 200 korun, ovšem konečná částka se odvíjí od toho, co všechno požadujete. V ceně máte zahrnuto ověření názvu firmy, kolky pro zápis do obchodního rejstříku a na živnostenský rejstřík, vyhotovení notářského zápisu, ověření podpisů, zápis do obchodního rejstříku a spoustu dalších činností. Starat se nemusíte ani o jednání s úřady, přípravu dokumentace a registraci k dani z příjmu právnických osob.

Co všechno potřebujete?

Odborník, jenž se na založení společnosti s ručením omezeným specializuje, od vás potřebuje několik základních dokumentů a údajů. Informovat byste ho měli o tom, zda máte vlastní sídlo, případně chcete využít virtuální. Dále byste měli obeznámit profesionála s tím, jak vysoký základní kapitál chcete. Poskytnete mu doklady totožnosti, výpis z trestního rejstříku a potvrzení od banky o složení základního kapitálu.

Samozřejmě společnost vás informuje o tom, co všechno od vás požaduje, aby se mohla pustit do koloběhu založení s.r.o., takže se nemusíte bát, že byste na něco zapomněli. Ušetříte tím spoustu času, který byste jinak strávili na často přeplněných úřadech. Čas můžete využít raději k něčemu užitečnějšímu, například ke sjednávání zakázek.

 

Štítky:




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to Top ↑